Ale!

Endurance Trail M – Grey | Craft Miehet Maastokengät

145.00  84.00 

Pro Endurance Trail Tuo Uuden Reagointikyvyn Tason Vakavasti Otettaville Maastojuoksijoille. Tässä Pro-Luokan Juoksukengässä On Täysi Px Foam™-Välipohja, Joka Yhdistett…

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CJ/635-T10296 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pro Endurance Trail Tuo Uuden Reagointikyvyn Tason Vakavasti Otettaville Maastojuoksijoille.
Tässä Pro-Luokan Juoksukengässä On Täysi Px Foam™-Välipohja, Joka Yhdistettynä Optimaaliseen Pohjan Paksuuteen Tarjoaa Räjähtävän Varpaiden Lähdön, Höyhenpehmeän Laskeutumisen Ja Tehokkaan Askelluksen. Kengän Keskikorkea Ulkopohja Tuottaa Maksimaalisen Energian Vaihtelevassa Maastossa. Se Takaa Hyvän Pidon Keskivaativassa Maastossa Sekä Säilyttää Ominaisuutensa Maantiellä Ja Helpossa Maastossa. Muotoiltu Yksiosainen Verkkokangaspäällinen Toimii Saumattomasti Jalkaterän Kanssa Mukavan Tuntuisesti Ja Tukien Jokaista Nopeaa Askelta. Tämä Innovatiivinen Juoksukenkä Tarjoaa Pelkistettyä Muotoilua Ja Puhdasta Tehoa Maastossa.
Px Foam™
Px Foam™ On Erittäin Kevyt Välipohjamateriaali. Se Tuottaa Poikkeuksellisen Suuren Määrän Energiaa Ja On Samalla Iskunkestävä Ja Joustava. Tämän Vihreän Innovaation Valmistuksessa Käytetään Yhtä Ainoaa, Luonnollista Vaahdotusaineita Ilman Kemiallisten Silloitusaineiden Lisäämistä. Prosessi On Myrkytön Ja Ympäristöystävällinen. Lisäksi Raaka-Aineet Ja Valmiit Materiaalit Ovat Täysin Uudelleenkäytettäviä. Innovatiivisen Vaahdon Tiheys On Erittäin Pieni, Joten Se On Jopa 20 % Kevyempää Kuin Perinteinen Eva. Pienempi Paino Yhdistettynä Räjähtävään Palautumiseen Tekevät Px Foam™ -Materiaalista Täydellisen Jokaiseen Juoksuun.
Craft Regular Fit
Mukava Kantapäässä Ja Keskellä Jalkaa, Erinomainen Lukitusominaisuus Ja Lisätilaa Kärjessä, Mikä Takaa Erinomaisen Mukavuuden Ja Suorituskyvyn.
• Yksiosainen Muotoiltu Verkkopäällinen
• Px Foam™-Välipohja Takaa Ylivoimaisen Tuntuman Ja Palautumisen
• Muotoiltu Sisäpohja Pienentää Painoa Ja Tarjoaa Ensiluokkaista Mukavuutta
• Kontaktinappulallinen Kuminen Pitopohja Lisää Vakautta Ja Pienentää Painoa
• Craft Regular Fit
• Paino: 290 G Koossa Uk8
– Pohjan Paksuus: Kantapää 36 Mm, Kärki 27 Mm
– Droppi: 9 Mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Endurance Trail M – Grey | Craft Miehet Maastokengät”