Ale!

Ctm Ultra Trail W – Grey | Craft Naisille Maastokengät

179.00  84.00 

Ctm Ultra Trail -Juoksukenkä On Suunniteltu Vastaamaan Lajille Omistautuneiden, Vaativien Maasto- Ja Ultrajuoksijoiden Tarpeisiin. Tässä Vaihtelevaan Maastoon Tarkoitetussa Huipputason Juoksukengässä Yhdistyvät Erikois…

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CJ/635-T10283 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ctm Ultra Trail -Juoksukenkä On Suunniteltu Vastaamaan Lajille Omistautuneiden, Vaativien Maasto- Ja Ultrajuoksijoiden Tarpeisiin.
Tässä Vaihtelevaan Maastoon Tarkoitetussa Huipputason Juoksukengässä Yhdistyvät Erikoismuotoiltu Ud Foam™ -Välipohja Ja Ultra Rebound™ -Sisäpohja Maksimaalista Energianpalautusta Ja Erinomaista Suorituskykyä Varten. Siinä On Myös Yhdestä Kappaleesta Valmistettu Verkkopäällinen, Jossa On Saumaton Tpu-Suoja, Ja Kaksiosainen Pitävä Kumipohja, Joka Toimii Vaativissa Maastoissa Ja Vaihtelevissa Sääolosuhteissa.
Ultra
Nopeutta Ja Kestävyyttä Silmällä Pitäen Kehitetty Ultra-Mallisto Sisältää Kevyitä Ja Nopeita Juoksukenkiä Monenlaisille Alustoille. Alusta Takaa Täydellisen Tasapainon Pohjan Paksuuden, Dropin Ja Jalan Kulman Välillä, Jotta Juoksijat Voisivat Juosta Mahdollisimman Vaivattomasti. Tämä On Tärkeää, Kun Halutaan Juosta Pitkiä Matkoja Nopeasti.
Ctm – Parhaista Parhain
Ctm On Lyhenne Sanoista Craft Tailored Motion. Se Sisältää Uusimmat Materiaalit Ja Innovaatiot Vaativimmille Urheilijoille. Jos Kaipaat Kengältä Ylivertaista Toiminnallisuutta, Maksimaalista Energianpalautusta Ja Ainutlaatuista Keveyttä, Tämä Malli Sopii Sinulle.
Anatominen Racing-Malli
Ctm Ultra Trail -Mallissa Yhdistyvät Napakka Istuvuus Jalkaan Ja Anatominen Kärki. Tuloksena On Juoksukenkä, Joka Istuu Kuin Käsine. Se Tuottaa Maksimaalisen Tehonsiirron Intensiivisissä Kisoissa, Ja Silti Varpailla On Mukavasti Tilaa Liikkua Luonnollisesti. Napakka Istuvuus On Suunniteltu Tarkoituksellisesti Parantamaan Juoksunopeutta. Suosittelemme Aina Valitsemaan Mieluummin Suuremman Kuin Liian Napakan Koon.
• Yhdestä Kappaleesta Valmistettu Verkkopäällinen, Jossa Saumaton Tpu-Suoja
• Ud Foam™ -Välipohja: Kevyt, Erittäin Herkästi Reagoiva Ja Hyvin Kestävä
• Ultra Rebound™ -Sisäpohja Palauttaa Maksimaalisesti Energiaa Jalkaterään
• Kaksiosainen Pitävä Kumipohja Soveltuu Maastoon, Helpoille Tai Kohtalaisen Vaativille Poluille Ja Monenlaisiin Sääolosuhteisiin
• Paino: Uk5-Koossa Xxx G
• Pohjan Korkeus Kantapään Kohdalla: 35 Mm
• Droppi: 10 Mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ctm Ultra Trail W – Grey | Craft Naisille Maastokengät”