Ale!

Ctm Ultra Lumen M – White | Craft Miehet Asfalttikengät

145.00  84.00 

Ctm Ultra Lumen On Heijastavin Yksityiskohdin Varustettu Kevyt Juoksukenkä, Joka On Tarkoitettu Tavoitteellisesti Juokseville Urheilijoille. Suorituskykyinen Ja Monenlaisiin Matkoihin Mukautuva Kenkä On Erinomainen Valinta Pit…

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CJ/635-T10274 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ctm Ultra Lumen On Heijastavin Yksityiskohdin Varustettu Kevyt Juoksukenkä, Joka On Tarkoitettu Tavoitteellisesti Juokseville Urheilijoille.
Suorituskykyinen Ja Monenlaisiin Matkoihin Mukautuva Kenkä On Erinomainen Valinta Pitkänmatkanjuoksijoille. Kengässä On Kimmoisa Ud Foam™ -Välipohja, Yhdestä Kappaleesta Valmistettu Verkkopäällinen Ja Heijastavat Yksityiskohdat. Nopea, Kevyt Ja Uskomattoman Kestävä. Voit Kerryttää Kilometrejä Näissä Ensiluokkaisissa, Teknisissä Juoksukengissä.
Ultra
Nopeutta Ja Kestävyyttä Silmällä Pitäen Kehitetty Ultra-Mallisto Sisältää Kevyitä Ja Nopeita Juoksukenkiä Monenlaisille Alustoille. Alusta Takaa Täydellisen Tasapainon Pohjan Paksuuden, Dropin Ja Jalan Kulman Välillä, Jotta Juoksijat Voisivat Juosta Mahdollisimman Vaivattomasti. Tämä On Tärkeää, Kun Halutaan Juosta Pitkiä Matkoja Nopeasti.
Ctm – Parhaista Parhain
Ctm On Lyhenne Sanoista Craft Tailored Motion. Se Sisältää Uusimmat Materiaalit Ja Innovaatiot Vaativimmille Urheilijoille. Jos Kaipaat Kengältä Ylivertaista Toiminnallisuutta, Maksimaalista Energianpalautusta Ja Ainutlaatuista Keveyttä, Tämä Malli Sopii Sinulle.
Anatominen Racing-Malli
Ctm Ultra Lumen -Mallissa Yhdistyvät Napakka Istuvuus Jalkaan Ja Anatominen Kärki. Tuloksena On Juoksukenkä, Joka Istuu Kuin Käsine. Se Tuottaa Maksimaalisen Tehonsiirron Intensiivisissä Kisoissa, Ja Silti Varpailla On Mukavasti Tilaa Liikkua Luonnollisesti. Napakka Istuvuus On Suunniteltu Tarkoituksellisesti Parantamaan Juoksunopeutta. Suosittelemme Aina Valitsemaan Mieluummin Suuremman Kuin Liian Napakan Koon.
• Yhdestä Kappaleesta Valmistettu Verkkopäällinen
• Ud Foam™ -Välipohja: Kevyt, Erittäin Herkästi Reagoiva Ja Hyvin Kestävä
• Ultra Rebound™ -Sisäpohja Palauttaa Maksimaalisesti Energiaa Jalkaterään
• Kolmiosainen Pitävä Kumipohja Maantielle Tai Maltilliseen Maastoon Ja Monenlaisiin Sääolosuhteisiin
• Mallissa Heijastavat Yksityiskohdat
• Paino:
Uk8-Koossa 260 G
• Pohjan Korkeus Kantapään Kohdalla: 40 Mm
• Droppi: 10 Mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ctm Ultra Lumen M – White | Craft Miehet Asfalttikengät”