Ale!

Ctm Ultra Carbon Trail W – Black | Craft Naisille Maastokengät

152.00  79.00 

Ctm Ultra Carbon Trail On Valmistettu Parhaiden Maasto- Ja Ultrajuoksijoiden Erityistarpeisiin. Tässä Ensiluokkaisessa Juoksukengässä Yhdistyy Ud Foam™ -Erikoisvaahto Ja Herkästi Reagoiva Hiilikuitulevy, Joka On Äärimmäisen Tehokas Ja Hyvin Energiaa P…

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CJ/635-T10268 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ctm Ultra Carbon Trail On Valmistettu Parhaiden Maasto- Ja Ultrajuoksijoiden Erityistarpeisiin.
Tässä Ensiluokkaisessa Juoksukengässä Yhdistyy Ud Foam™ -Erikoisvaahto Ja Herkästi Reagoiva Hiilikuitulevy, Joka On Äärimmäisen Tehokas Ja Hyvin Energiaa Palauttava. Siinä On Lisäksi Vibram™ Megagrip™ -Pitopohja, Joka Määrittelee Uuden Standardin Nopeudelle Ja Monipuolisille Jopa Vaikeimmissa Maastoissa. Nailonpäällinen On Erittäin Kestävä, Mutta Kevyt Ja Joustava. Saumaton Päällinen Suojaa Kriittisissä Paikoissa Nopeudesta Ja Tuntumasta Tinkimättä. Tällä Kengällä Pärjäät Kaikilla Ilmoilla.
Ultra
Nopeutta Ja Kestävyyttä Silmällä Pitäen Kehitetty Ultra-Konsepti Sisältää Kevyitä Ja Nopeita Juoksukenkiä, Jotka Pärjäävät Monenlaisilla Pinnoilla. Alusta Takaa Täydellisen Tasapainon Pohjan Paksuuden, Dropin Ja Jalan Kulman Välillä, Jotta Juoksijat Voisivat Juosta Mahdollisimman Vaivattomasti. Tämä On Tärkeää, Kun Halutaan Juosta Nopeasti Pitkiä Aikoja.
Ctm – Parhaista Parhain
Ctm On Lyhenne Sanoista Craft Tailored Motion. Se Sisältää Uusimmat Materiaalit Ja Innovaatiot Vaativimmille Urheilijoille. Kun Erinomainen Toimivuus, Maksimaalinen Energianpalautus Ja Erittäin Pieni Paino On Pelisi Nimi, Pelaat Näissä Kengissä.
Anatominen Racing-Malli
Ctm Ultra Carbon Trail Yhdistää Napakan Ja Tukevan Istuvuuden Jalan Ympärille Sekä Anatomisen Kärjen. Tulos On Juoksukenkä, Joka Istuu Kuin Käsine. Se Tuottaa Maksimaalisen Tehonsiirron Intensiivisissä Kisoissa Ja Samalla Antaa Varpaidesi Levittäytyä Optimaalisen Mukavan Ja Luonnollisen Tuntuisesti. Nämä Napakasti Istuvat Attribuutit On Suunniteltu Tarkoituksellisesti, Jotta Voisit Saavuttaa Suuremman Nopeuden. Suosittelemme Aina Valitsemaan Mieluummin Suuremman Kuin Liian Napakan Koon.
• Kevyt Ja Hengittävä Nylonpäällinen, Saumaton Tpu-Suoja
• Ud Foam™ -Välipohja: Kevyt, Herkästi Reagoiva Ja Kestävä
• Ultra-Rebound-Sisäpohja Palauttaa Maksimaalisesti Energiaa Jalkaterään
• Vibram™ Megagrip™ -Pitopohja
• Viritetyssä Hiilikuitulevyssä On Tarkka Kierron Jako Ja Muuttuva Energianpalautus
• Paino Uk5-Koossa 250 Grammaa
• Pohjan Korkeus 40 Mm
• Droppi 10 Mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ctm Ultra Carbon Trail W – Black | Craft Naisille Maastokengät”