Ale!

Ctm Ultra Carbon 2 M – Yellow | Craft Miehet Asfalttikengät

170.00  84.00 

Ctm Ultra Carbon 2 On Ensiluokkainen Juoksukenkä, Joka On Suunniteltu Parasta Vaativille Urheilijoille. Uusi Ultrajuoksustandardi Eliittiurheilij…

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CJ/635-T10251 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ctm Ultra Carbon 2 On Ensiluokkainen Juoksukenkä, Joka On Suunniteltu Parasta Vaativille Urheilijoille.
Uusi Ultrajuoksustandardi Eliittiurheilijoille. Tämä Korkealaatuinen Juoksukenkä Yhdistää Kevyen Ud Foam™ -Vaahdon Viritettyyn, Äärimmäisen Tehokkaaseen Ja Energiaa Palauttavaan Hiilikuitulevyyn. Lisäksi Siinä On Täyskoskettava Kuminen Pitopohja, Joka On Luokkansa Parhaiten Kestävä Ja Pitävä. Treenasitpa Maratonille Tai Kilpailet Äärimmäisten Etäisyyksien Juoksussa – Tämä On Sinun Kenkäsi.
Ultra
Nopeutta Ja Kestävyyttä Silmällä Pitäen Kehitetty Ultra-Konsepti Sisältää Kevyitä Ja Nopeita Juoksukenkiä, Jotka Pärjäävät Monenlaisilla Pinnoilla. Alusta Takaa Täydellisen Tasapainon Pohjan Paksuuden, Dropin Ja Jalan Kulman Välillä, Jotta Juoksijat Voisivat Juosta Mahdollisimman Vaivattomasti. Tämä On Tärkeää, Kun Halutaan Juosta Nopeasti Pitkiä Aikoja.
Ctm – Parhaista Parhain
Ctm On Lyhenne Sanoista Craft Tailored Motion. Se Sisältää Uusimmat Materiaalit Ja Innovaatiot Vaativimmille Urheilijoille. Kun Erinomainen Toimivuus, Maksimaalinen Energianpalautus Ja Erittäin Pieni Paino On Pelisi Nimi, Pelaat Näissä Kengissä.
Anatominen Racing-Malli
Ctm Ultra Carbon 2 Yhdistää Napakan Ja Tukevan Istuvuuden Jalan Ympärille Sekä Anatomisen Kärjen. Tulos On Juoksukenkä, Joka Istuu Kuin Käsine. Se Tuottaa Maksimaalisen Tehonsiirron Intensiivisissä Kisoissa Ja Samalla Antaa Varpaidesi Levittäytyä Optimaalisen Mukavan Ja Luonnollisen Tuntuisesti. Nämä Napakasti Istuvat Attribuutit On Suunniteltu Tarkoituksellisesti, Jotta Voisit Saavuttaa Suuremman Nopeuden. Suosittelemme Aina Valitsemaan Mieluummin Suuremman Kuin Liian Napakan Koon.
• Yhdestä Kappaleesta Leikattu Verkkopäällinen
• Ud Foam™ -Välipohja: Kevyt, Herkästi Reagoiva Ja Kestävä
• Ud Foam™ -Välipohjainsertti: Ultrakevyt, Ultraherkästi Reagoiva
• Kolmiosainen Napakasti Pitävä Kumipohja Maantielle Tai Maltilliseen Maastoon Ja Monenlaisiin Sääolosuhteisiin
• Viritetyssä Hiilikuitulevyssä On Tarkka Kierron Jako Ja Muuttuva Energianpalautus
• Paino Uk8-Koossa 280 Grammaa
• Pohjan Korkeus 40 Mm
• Droppi 10 Mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ctm Ultra Carbon 2 M – Yellow | Craft Miehet Asfalttikengät”