Ale!

Ctm Ultra 3 W – Black | Craft Naisille Asfalttikengät

187.00  84.00 

Ctm Ultra 3 On Kevyt Premium-Juoksukenkä. Se On Suunniteltu Omistautuneille Ja Vaativille Urheilijoille, Jotka Juoksevat Tavoitte…

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CJ/635-T10248 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ctm Ultra 3 On Kevyt Premium-Juoksukenkä. Se On Suunniteltu Omistautuneille Ja Vaativille Urheilijoille, Jotka Juoksevat Tavoitteellisesti.
Tämä Erittäin Suositun Ctm Ultra -Alustan Kolmas Sukupolvi On Täydellinen Korkean Juoksukilometrimäärän Juoksijoille. Se Toimii Ja Reagoi Eri Etäisyyksillä, Ja Siinä On Ud Foam™-Välipohja Ja Uusin Yhdestä Kappaleesta Muotoiltu Verkkopäällinen, Jossa On Epäsymmetrinen Nauhoitus. Nopea, Kevyt Ja Hämmästyttävän Kestävä. Voit Keräillä Kilometrejä Tässä Ensiluokkaisessa, Teknisessä Juoksukengässä.
Ultra
Nopeutta Ja Kestävyyttä Silmällä Pitäen Rakennettu Ultra-Konsepti Sisältää Kevyet Ja Nopeat Juoksukengät, Jotka Soveltuvat Erilaisille Alustoille. Alusta Takaa Täydellisen Tasapainon Pohjan Paksuuden, Dropin Ja Jalan Kulman Välillä, Jotta Juoksijat Voisivat Juosta Mahdollisimman Vaivattomasti. Tämä On Tärkeää, Kun Halutaan Juosta Nopeasti Pitkiä Aikoja.
Ctm – Parhaista Parhain
Ctm On Lyhenne Sanoista Craft Tailored Motion. Se Sisältää Edistyksellisimmät Materiaalit Ja Innovaatiot Vaativimmille Urheilijoille. Kun Ylivoimainen Toimivuus, Maksimaalinen Energianpalautus Ja Pieni Paino Ovat Pelin Nimi, Tämä On Oikea Paikka Pelata.
Ud Foam™
Ud Foam™ On Kevyt Ja Kestävä Välipohjavaahtomuovi, Joka Tarjoaa Tasaisen Työntövoiman Ultrapitkänmatkan Juoksussa. Tämä Eva-Pohjainen Vaahtomuovi On Parannettu Versio Menestyksekkäästä Vault Foam™ -Vaahtomuovista. Se Sisältää Ainutlaatuisen Kemiallisen Yhdisteen, Joka Parantaa Palautumista Ja Kestävyyttä. Nopea, Kevyt Ja Pitkäikäinen Ovat Tämän Korkealaatuisen Välipohjavaahdon Tärkeimmät Ominaisuudet.
Craft Regular Fit
Mukava Kantapäässä Ja Keskijalkaterässä, Erinomainen Lukitusominaisuus Ja Lisätilaa Kärjessä Taaten Erinomaisen Mukavuuden Ja Suorituskyvyn.
• Yksiosainen Muotoiltu Verkkopäällinen
• Ud Foam™-Välipohja On Kevyt, Erittäin Hyvin Palautuva Ja Ultrakestävä
• Ultra Rebound™ -Pohjallinen Palauttaa Maksimaalisen Energian Jalkaa Vasten
• 3-Osainen, Pitävä Kuminen Nappiulkopohja Soveltuu Maantielle Tai Kevyille Maastopinnoille Ja Vaihteleviin Sääolosuhteisiin
• Craft Regular Fit
• Paino: 230 G Koossa Uk5
• Pohjan Paksuus: Kantapää 38 Mm, Kärki 28 Mm
• Droppi: 10 Mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ctm Ultra 3 W – Black | Craft Naisille Asfalttikengät”