Ale!

Ctm Ultra 2 M – White | Craft Miehet Asfalttikengät

179.00  84.00 

Ctm Ultra 2 On Kevyt, Ammattitasoinen Juoksukenkä, Joka On Tarkoitettu Tavoitteellisesti Juokseville Urheilijoille. …

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CJ/635-T10240 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ctm Ultra 2 On Kevyt, Ammattitasoinen Juoksukenkä, Joka On Tarkoitettu Tavoitteellisesti Juokseville Urheilijoille.
Tosijuoksijan Suosikkikumppani – Tämä Kenkä On Täydellinen Suuria Kilometrilukemia Juokseville Urheilijoille. Se Toimii Ja Vastaa Vaihtelevilla Etäisyyksillä, Ja Siinä On Ud Foam™ -Välipohja Ja Yhdestä Palasta Leikattu Verkkopäällinen. Nopea, Kevyt Ja Uskomattoman Kestävä. Voit Kerryttää Kilometrejä Näissä Ensiluokkaisissa, Teknisissä Juoksukengissä.
Ultra
Nopeutta Ja Kestävyyttä Silmällä Pitäen Kehitetty Ultra-Konsepti Sisältää Kevyitä Ja Nopeita Juoksukenkiä, Jotka Pärjäävät Monenlaisilla Pinnoilla. Alusta Takaa Täydellisen Tasapainon Pohjan Paksuuden, Dropin Ja Jalan Kulman Välillä, Jotta Juoksijat Voisivat Juosta Mahdollisimman Vaivattomasti. Tämä On Tärkeää, Kun Halutaan Juosta Nopeasti Pitkiä Aikoja.
Ctm – Parhaista Parhain
Ctm On Lyhenne Sanoista Craft Tailored Motion. Se Sisältää Uusimmat Materiaalit Ja Innovaatiot Vaativimmille Urheilijoille. Kun Erinomainen Toimivuus, Maksimaalinen Energianpalautus Ja Erittäin Pieni Paino On Pelisi Nimi, Pelaat Näissä Kengissä.
Anatominen Racing-Malli
Ctm Ultra 2 Yhdistää Napakan Ja Tukevan Istuvuuden Jalan Ympärille Sekä Anatomisen Kärjen. Tulos On Juoksukenkä, Joka Istuu Kuin Käsine. Se Tuottaa Maksimaalisen Tehonsiirron Intensiivisissä Kisoissa Ja Samalla Antaa Varpaidesi Levittäytyä Optimaalisen Mukavan Ja Luonnollisen Tuntuisesti. Nämä Napakasti Istuvat Attribuutit On Suunniteltu Tarkoituksellisesti, Jotta Voisit Saavuttaa Suuremman Nopeuden. Suosittelemme Aina Valitsemaan Mieluummin Suuremman Kuin Liian Napakan Koon.
• Yhdestä Kappaleesta Leikattu Verkkopäällinen
• Ud Foam™ -Välipohja: Kevyt, Herkästi Reagoiva Ja Kestävä
• Ultra-Rebound-Sisäpohja Palauttaa Maksimaalisesti Energiaa Jalkaterään
• Kolmiosainen Napakasti Pitävä Kumipohja Maantielle Tai Maltilliseen Maastoon Ja Monenlaisiin Sääolosuhteisiin
• Paino Uk8-Koossa 260 Grammaa
• Pohjan Korkeus 40 Mm
• Droppi 10 Mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ctm Ultra 2 M – White | Craft Miehet Asfalttikengät”